Konfektion

Sandelins har sålt konfektion i över 120 år. Vår konfektionsavdelning består av omsorgsfullt utvalda varumärken där vårt mål är att erbjuda tidlösa och moderna produkter i alla prislägen, passformar och kvaliteter. Vi har ett stort utbud av kostymer och kavajer i många färger och former, perfekt för dig som vill klä dig snyggt in i minsta detalj. Utöver det har vi de tillbehör och accessoarer som ger det där lilla extra till din outfit, t.ex slipsar, flugor, bälten, näsdukar och manschettknappar. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt koncept, genom att t.ex åka på mässor för att ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder precis vad de vill ha. Konfektion är vår passion. Vi justerar dina plagg så att de sitter som en smäck på din kropp. Vår personal är proffsig, lyhörd och engagerad. Vårt mål är att ge dig den upplevelse och det resultat du förtjänar.

Festkläder för alla tillfällen

Hos oss kan du både hyra och köpa smoking och frack till högtider och fester. Vi har koll på vilka klädkoder som gäller och hjälper dig att hitta rätt festkläder för alla tillfällen. Till studenten kan du både hitta studentkostym och hyra eller köpa smoking eller frack till studentbalen hos oss. En studentkostym är ofta den första kostymen i en mans liv. Det är viktigt att den är riktigt snygg och sitter som en smäck. Vi guidar dig till en kostym som kommer förgylla din studentdag, och som du dessutom kommer få stor användning av efter studenten. Kanske på din första arbetsintervju? Vi har alltid riktigt bra erbjudanden på kostymer med tillbehör i studenttider.

Bröllopskläder för mannen

Varje år hjälper vi många brudgummar att hitta deras drömklädsel till sitt bröllop. I vår butik finner du ett brett sortiment med bröllpskläder för mannen – både för uthyrning och köp. Hos oss hittar du allt från frack, frackskjortor till bröllopsvästar med kravatt. Vi jobbar med noga utvalda och proffsiga kostymleverantörer som kan tillgodose alla unika önskningar. Kom gärna med egna önskemål, vi gör allt för att hjälpa dig.

Ring oss på 044 – 21 00 47 för att boka tid för utprovning och rådgivning. Du kan nu kyssa bruden!

Våra varumärken

Vi erbjuder dig handplockade varumärken från noga utvalda leverantörer. Vi besöker ständigt mässor för att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna; allt för att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris. Här ser du ett urval av de varumärken vi erbjuder:

Följ oss på Instagram

@sandelins