VI ÄLSKAR JEANS

Vi älskar jeans och vi vill att du ska älska dina. Därför erbjuder vi jeans från världsledande märken och den bästa servicen. Vi har gedigen kunskap när det gäller jeans, och vi är experter på denim. Vi lägger själva upp jeansen till dig på plats, och kan t.ex göra ”knee cut” och slitningar om du önskar.

Visste du att jeansen uppfanns redan 1872 av Levi Strauss i San Fransisco? Till en början var jeans slitstarka arbetskläder som användes i stor utsträckning av guldgrävare och cowboys. Jeans blev sen väldigt populära inom rock’n’rollen och har på senare tid blivit en modedetalj för den stilmedvetne. Idag uppskattas jeans av många världen över och bärs av människor i alla åldrar.

Ett brett sortiment

Jeans finns i många passformer, färger och utföranden. Den klassiska amerikanska stilen med blåa jeans är lika omtyckt idag som för 30 år sedan. Vi har jeans i många modeller och tvättar. Hos oss hittar du jeans, överdelar och jackor från det senaste inom jeansmodet, men även vardagliga och stilrena plagg.

I vår jeansavdelning hittar du också ett brett utbud av chinos. Även här har vi ett stort utbud av passformar och färger från världsledande märken. Vi har dessutom passande accessoarer så som solglasögon, klockor och armband. Kom in i vår butik och prata med vår kunniga personal, så hjälper vi med allt från hur du bäst sköter dina jeans till att ge dig smakråd.

Våra varumärken

Vi erbjuder dig handplockade varumärken från noga utvalda leverantörer. Vi besöker ständigt mässor för att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna; allt för att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris. Här ser du ett urval av de varumärken vi erbjuder:

Följ oss på Instagram

@sandelins