För den stilmedvetna mannen

På första våningen i vår butik finner du vår herravdelning. Här hittar du det du behöver för att du ska få en komplett drömgarderob – allt från byxor, t-shirts, skjortor och skor till kostymer, väskor, handskar och jackor. I vårt sortiment har vi kläder och accessoarer i många stilar och former, från noga utvalda varumärken. Hos oss hittar du både prisvärda alternativ och exklusiva varumärken. Vi har något för alla stilmedvetna män.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Vår kunniga och serviceinriktade personal hjälper dig att hitta det du letar efter. Vår styrka och vision är att leverera service till våra kunder; service som man sällan hittar någon annanstans. Tveka inte att fråga oss om du har några funderingar kring herrmode och stil. Vi lyssnar på dig och hjälper dig och guidar dig att hitta rätt. Vi kan ge dig tips och råd om hur du bäst tar hand om dina kläder, skor och accessoarer – så att du kan ha glädje av dem länge.

Våra varumärken

Vi erbjuder dig handplockade varumärken från noga utvalda leverantörer. Vi besöker ständigt mässor för att hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna; allt för att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till rätt pris. Här ser du ett urval av de varumärken vi erbjuder:

Följ oss på Instagram

@sandelins