Dam & Tjej

Vill du uppdatera din garderob med trendiga plagg? Bra! På andra våningen i vår butik hittar du dam/tjej-avdelningen. Här erbjuds ett noga utvalt sortiment som passar alla åldrar. Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett unikt sortiment med varierande varumärken i olika prisklasser. Förutom kläder erbjuder vi även accessoarer så som smycken, plånböcker och väskor.

Det senaste modet

Eftersom modebilden ständigt ändras och förnyas försöker vi jobba effektivt i säsong för att kunna erbjuda dig som kund de trendiga och senaste nyheterna. Vi erbjuder alltifrån det enkla, stilrena och vardagliga modet, till det där ”lilla extra”. Hos oss ska det vara en rolig upplevelse att shoppa och vi ger dig gärna tips och råd.

På vår populära Instagram-sida (@sandelins) lägger vi regelbundet upp bilder på våra nyheter, för att inspirera och hjälpa dig som kund att ännu lättare kunna ha koll på vårt senaste sortiment. Vill du ha bra service och inspiration? Kom upp till oss på andra våningen så hjälper vi dig! Vi svarar på dina frågor och hjälper dig att hitta det som passar just dig.

Våra varumärken

Följ oss på Instagram

@sandelins