Shoppa via instagram

Av Sandelins - november 2, 2017

Hur ni går tillväga för att lägga en beställning.. 🙂

Hej,

Ni är många som undrar hur man går tillväga för att lägga en beställning hos oss. Lättast är att skicka ett direkt-meddelande med bild och storlek på det som önskas. Det går även bra att ringa till butiken (044-210047)

Vi använder oss utav swish-betalning. Inga beställningar skickas förens swish-betalningen kommit in. Frakten får man stå för själv, den ligger på 35,45,69 och 89kr beroende på vad det är man beställer. Vi skickar även till utlandet då blir frakten annorlunda.

Tyvärr hinner vi inte svara på alla kommentarer under bilderna så vi hoppas att ni skickar meddelande eller ringer till oss.

För att skicka ett direkt-meddelande på instagram:

Printa, skicka bild och skriv vilken storlek som önskas. Vi kommer svara er så fort vi kan, då skickar vi uppgifter om hur ni går tillväga med swish-betalningen. När vi har tagit emot er swish så packar vi ert paket och det bör vara hos er inom någon dag 🙂

 

HAPPY SHOPPING 🌸